Simon11

träning

Personlig träning

PERSONLIG TRÄNARE
Simon är personlig tränare sedan 4,5 år tillbaka, och har arbetat som PT på bland annat SATS, World Class och Nacka Kampsport Center. Han insturerar varje vecka på Nacka Dojo och håller även i personlig träning där.

Simon är en professionell utövare och har lång erfarenhet av träning och vet att det finns något för alla. Ingenting är omöjligt. Personlig kontakt är något som prioriteras högt, därför kommer din träning att följas upp och utvärderas noga både under tiden du anlitar Simon och efter.


För att kunna driva sin träning framåt och få ut maximala resultat krävs kunskap och motivation. Det handlar om teknik för att träna rätt och att träna smart. Man brukar säga att allt är lätt när man kan, och det stämmer. Mitt mål är att ge dig min kunskap och vektyg för att du ska klara dig själv. Allt handlar inte om att bara kunna träna, utan också hur man ska lägga upp mål, delmål och hur du ska utvärdera din träning.



VART?
Simon finns tillgänglig i Hellasgården samt Nacka Dojo. Även egna önskemål som träning hemma eller annan plats tas också emot.
COACHNING
Komplettera din personliga träning med coachning från Simon. Hitta motivationen till att träna och stärk dig mentalt. Träning ska vara roligt, och ibland behöver man en extra spark i baken. Vi gör ingen stor grej av det hela, vi ses och pratar om det som kanske tynger dig och strävar efter att hitta vad träning är för dig.


Kontakta Simon för mer information.